Fotoshoots

Je wilt de droomconnectie met jouw paard laten vastleggen en deze waardevolle momenten een mooi plekje aan de muur geven zodat je altijd weer even naar dit moment terug kunt gaan. Deze foto's maak ik samen met jou op een mooie locatie of gewoon bij jou op stal.

Mijn ervaring als instructeur zet ik in om jullie band naar voren te laten komen op beeld.


Voorbereiding fotoshoot

Let’s do this! Je hebt of gaat een fotoshoot bij mij boeken, maar wat kan jij doen om goed voorbereid aan de fotoshoot te beginnen?

Zorg dat jij en/of je paard schoon en netjes klaar staan voor de fotoshoot begint. Mijn advies als je je paard wilt wassen, doe dit dan 1 dag van te voren! Dan weet je zeker dat je paard droog is. Zorg ook dat het harnachement netjes schoon is voor rijfoto's. Invlechten of losse manen? Dat is helemaal aan jou! Belangrijk is dat je alvast nadenkt over een setje wat jij en je paard zouden kunnen gaan dragen, stem deze kleuren op elkaar af. Wisselen tijdens de shoot is geen probleem!

Denk goed na over de locatie waar je de shoot wilt doen. Er zijn heel veel mooie locaties om prachtige foto’s te kunnen maken, denk bijvoorbeeld aan een omgeving met prachtige bloemen, het strand, bos of de heide. Ook bij jou in de buurt zullen geschikte locaties zijn om een prachtige fotoreportage te kunnen maken, zo hoef je niet met de trailer op pad! Voor blackfoto’s is het belangrijk dat je een ruime ingang van een stal tot je beschikking hebt. Als je paard niet goed stil wil staan, ga hier dan goed mee oefenen! Het zorgt namelijk voor betere kwaliteit en ontspannener beeld. Door mijn ervaring als Freestyle instructeur kan ik je tijdens de fotoshoot hierbij zeker ook ondersteunen.

Voor de fotoshoot is het handig om iemand extra mee te nemen om de aandacht van het paard te trekken of wat spullen kan dragen. Kijk of je iemand kunt vragen om te helpen. Het moet wel iemand zijn waarbij jij je comfortabel en op je gemak voelt!

Tijdens de fotoshoot

We kijken samen rond, op de door jou gekozen locatie, wat een mooie plek is om de foto’s te gaan maken. Dit kunnen natuurlijk meerdere plekken zijn op één locatie! 

Als je ervoor kiest om een halster of hoofdstel om te doen, is het handig om een hengstenketting te gebruiken, deze is makkelijk weg te werken en heb ik altijd bij mij. Ook heb ik altijd een fotohalster mee, deze is compleet weg te werken en dan lijkt het alsof je paard echt los staat of rent aan de longeerlijn!

 

Het is jouw moment, dus we nemen de tijd en geef vooral ook je wensen aan tijdens de fotoshoot. Je paard hoeft niet de hele shoot stil te staan, tussendoor bewegen zorgt voor veel meer rust en ontspanning bij jullie allebei. Deze dag is een beleving waarbij ik je begeleid, aanwijzingen en tips geef hoe jij je paard het beste kan neerzetten en hoe jij het mooiste kan gaan poseren. Tussendoor laat ik je een aantal foto's zien, zo krijg je er alvast een beeld bij.


Mocht het weer niet meezitten op de dag van de fotoshoot, dan verzetten we de afspraak gewoon. Bewolking of een klein zonnetje is helemaal niet erg, maar regen is minder fijn!

Levering

Binnen 48 uur ontvang je een voorproefje en je eigen online fotogalerij waarbij je jouw favoriete foto’s uit kunt kiezen, deze foto’s zijn nog onbewerkt. Na het uitzoeken ontvang je de factuur. Als de factuur is voldaan ontvang je binnen 10 werkdagen jouw fotoreportage met de bewerkte foto’s.

Je ontvangt de foto’s met en zonder logo. De foto’s met logo mogen worden gebruikt op social media, zoals Facebook, Instagram, etc. Als je een foto deelt, zou je mij dan willen taggen? De foto’s zonder logo zijn voor eigen gebruik, om bijvoorbeeld te laten drukken. Het is niet toegestaan foto’s zonder logo en/of naamsvermelding op social media te plaatsen.

Annuleren of verzetten

De afspraak verzetten kan 24 uur van te voren nog kosteloos, alleen als je een goede reden hebt. Mocht je geen goede reden hebben, dan ben ik genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. 

 

Algemene Voorwaarden

Op de fotoshoots zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier terug vinden.


★ ★ ★ ★ ★

"Ik vond het echt een geweldige fotoshoot, we hadden 2 kleine shetlanders mee die eigenlijk helemaal niet stil wouden staan, maar wat ben ik blij met het resultaat! Berber wist heel goed met ze om te gaan en kon ons precies vertellen wat we moesten doen om deze 2 boefjes er mooi op te krijgen. Ik zou Berber zeker aanraden aan anderen omdat ze super leuk is om mee samen te werken, ze weet precies wat ze doet en begeleid je tijdens de fotoshoot heel erg goed."

- José

★ ★ ★ ★ ★

"Laatst een fotoshoot gehad met Berber! Was super gezellig. Ze staat open voor leuke ideeën en heeft zelf ook mega leuke ideeën! Het resultaat is echt super mooi geworden, mega blij mee!"

- Fenna

★ ★ ★ ★ ★

"Ik had contact met haar opgenomen omdat de gezondheid van ons familiepaard niet meer is wat het geweest is. We wilden nog graag mooie foto’s van haar en ons gezin. Ze nam de tijd om de perfecte momenten vast te leggen en zorgde ervoor dat zowel wij als onze paarden op ons gemak waren tijdens de sessie. Berber is een genoegen om mee samen te werken. Ze was geduldig, vriendelijk en zeer professioneel. Ze luisterde naar onze wensen en ideeën. Het resultaat was een fotoshoot die mooie herinneringen vastlegde, maar ook een geweldige ervaring! We kunnen Berber ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en toegewijde fotograaf met een passie voor paarden. Haar werk spreekt voor zich, en we zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s die ze voor ons heeft gemaakt."

- Gesina

★ ★ ★ ★ ★

"Voor de fotoshoot kregen we een document met tips om jezelf en je paard voor te bereiden. Dat was erg fijn. Tijdens de shoot voelde ik me op mijn gemak. Er werd gevraagd wat je wilde maar Berber dacht ook mee en stuurde me aan hoe ik of mijn pony het beste kon gaan staan. Dat ervaarde ik als erg prettig. Het zijn prachtige foto's geworden. Ik zou eigenlijk aan iedereen Berber aanraden. Vooral door haar rustige persoonlijkheid denk ik dat ze geschikt is voor zowel dier als mens, zeker als iemand zich ongemakkelijk voelt of zenuwachtig."

- Eline


Tarieven

Pakket 1

€99

Portret- en/of rijfoto's

Bij jou op stal of op een mooie locatie

Pakket 2

€159

Fotoshoot volledig naar eigen wens in te vullen

Actie-, portret-, rij- én blackfoto's

Bij jou op stal of op een mooie locatie


 • 6 foto’s op hoge resolutie met en zonder logo
 • Tijdsduur is ongeveer 45 minuten
 • Je eigen fotogalerij om zelf je foto’s uit te kiezen én een voorproefje ontvang je binnen 48 uur
 • Levering van de foto's binnen 10 werkdagen na betaling van de factuur
 • Nabestellen is mogelijk voor €10 per foto
 • Je ontvangt een fotoshoot magazine vooraf met alle informatie
 • 12 foto’s op hoge resolutie met en zonder logo
 • Tijdsduur is onbeperkt (gemiddeld 1 à 2 uur)
 • Je eigen fotogalerij om zelf je foto’s uit te kiezen én een voorproefje ontvang je binnen 48 uur!
 • Levering van de foto’s binnen 10 werkdagen na betaling van de factuur
 • Nabestellen is mogelijk voor €10 per foto 
 • Je ontvangt een fotoshoot magazine vooraf met alle informatie

INCLUSIEF EEN FOTOVERRASSING!

Voor groepen

€85,- p.p.

Voor groepen vanaf 4 personen

Portret- en/of rijfoto's


 • 6 foto’s op hoge resolutie met en zonder logo
 • Tijdsduur is ongeveer 45 minuten
 • Je eigen fotogalerij om zelf je foto’s uit te kiezen én een voorproefje ontvang je binnen 48 uur
 • Levering van de foto's binnen 10 werkdagen na betaling van de factuur
 • Nabestellen is mogelijk voor €10 per foto
 • Je ontvangt een fotoshoot magazine vooraf met alle informatie

Reiskosten bedragen €0,25 p/km vanaf postcode 9111HJ


★ ★ ★ ★ ★

"De fotoshoot was onwijs leuk! Berber is heel geduldig en heel gezellig. Ze neemt goed de tijd en vertelt hoe ik de pony's neer moet zetten, wat heel fijn is! Ik zou Berber zeker aanraden bij iemand anders en zou zelf ook zeker nog wel een keer een fotoshoot met haar willen doen."

- Brecht

★★★★★

"Ik had wel een beetje twijfels over de shoot omdat de andere shoot die ik had gehad niet heel lekker liep, maar Berber stelde mij gerust en het verliep super goed! Berber wist wat ze deed en zette me neer voor de camera. Het contact verliep ook super goed en zochten samen een mooie dag uit. De foto’s zijn echt super geworden. Er waren zo veel mooie dat ik extra foto's heb uitgezocht. Ik zou Berber zeker aanraden en zou zo nog een shoot met haar inplannen."

- Anje

★★★★★

Vandaag een fotoshoot gehad met Berber. Voor mij de eerste keer maar ik voelde me snel op mijn gemak bij Berber. De pony had er ook helemaal zin in en het resultaat is prachtig geworden!

- Baukje

★ ★ ★ ★ ★

"Ik vond het een leuke en gezellige fotoshoot. Berber had veel geduld en gaf goede tips om het mooiste resultaat te krijgen. Ik kreeg de foto’s super snel! Echt super service en ruime keuze! Ben super blij met de prachtige resultaten!"

- Jessica

Maak jouw eigen website met JouwWeb