Hey, ik ben Berber ♥ Instructeur & Paardenfotograaf

 

Vanaf 8-jarige leeftijd ben ik gek van en met paarden. Er is een kleine periode geweest waar ik geen paarden om mij heen heb gehad, toen ben ik er achter gekomen dat dat niet is wat ik wil. Een leven zonder paarden is geen leven voor mij!                           

 

Mijn eigen paard, Flynn, is mijn maatje voor het leven. De connectie die ik met hem heb is ongelooflijk. Ik wist niet dat dit mogelijk was tot ik hem tegen kwam. Sinds die tijd is het nog meer gaan borrelen om toch echt mijn droom te gaan volgen en dat heb ik gedaan. Eindelijk mijn eigen bedrijf starten in datgene waar mijn hart ligt!


Met Flynn sta ik regelmatig voor een nieuwe uitdaging en wat is het geweldig om na een aantal trainingen het verschil te zien. Respect, vertrouwen, intentie en mindset zijn kernwaarden welke een gouden basis vormen voor die droomconnectie met jouw paard.  Ik wil jou de connectie met je paard laten ervaren welke ik zelf ook ervaar met mijn paard, a Dream Horsemanship to create!

De fotograaf kwam in mij naar boven toen ik op social media heel vaak prachtige beelden tegen kwam van de band tussen mens en paard. Dat wilde ik ook kunnen creëren. In de kast lag een camera te verstoffen, deze heb ik gepakt en ben ik gewoon gaan doen! Oefenen, oefenen, oefenen en ik bleek het echt super leuk te vinden om te fotograferen en bijzondere plaatjes te kunnen creëren! 

 

Ik maak het mogelijk om de bijzondere connectie tussen jou en je paard voor eeuwig vast te leggen als een herinnering om nooit te vergeten, a Dream Horsemanship to remember!

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van mijn reis of wil je meer weten?

Mijn goud


Flynn

Een Ierse Hunter van inmiddels 15 jaar. Flynn heb ik 5 jaar geleden leren kennen en was opslag verliefd, mede door zijn gouden karakter en zijn voskleurige vacht!

Max

Een kruising van alweer 2 jaar. Max is een reu uit een nestje van 13 broertjes en zusjes. Wij waren gelijk verkocht door zijn gouden kleur en karakter!


Maak jouw eigen website met JouwWeb